2011. február 6., vasárnap

Esős nap

Tavaly szeptemberben készült Marciról a fotó.Imádja a békás esernyőjét :) Én pedig imádtam ezt az oldalt készíteni annak ellenére,hogy mostanában nincs sok kedvem scrapbook-al foglalkozni.
Eszembe jutott, hogy egy alkalommal mikor oviba mentünk a gyalogátkelőnél pont egy rendőr autó állt meg és engedett át minket.Láttam,ahogy a hátsó ülésről is kinéznek a rendőrök.Valószínű  nagyon tetszett nekik a békás esernyő :)) Még villogtak is...  :D

8 megjegyzés:

Nóri írta...

Kicsit rosszul érzem magam amiatt, hogy talán miattam nincs kedved scrappelni, és megpróbálok mindent elkövetni, hogy ne így legyen. Olyan csodálatosakat alkotsz, nincs is rá szó, hogy mennyire kedvelem amit csinálsz. Ez is fantasztikus lett, imádom!

Tittina írta...

Attol fuggetlenul, hogy nincs kedved scrappelni, csodasat alkottal (megint). Mi lenne, ha kedved is lenne hozza?
Remelem atmeneti csak ez az allapotod...
En szoritok, hogy mihamarabb visszaterjen!

Tipitá írta...

De jó ez a sokfajta zöld! Nagyon tetszik!!

Merika írta...

Izzie ez csodás oldal lett! Elárulom, hogy Tinával sokat emlegetjük az oldalaidat, mert nagyon különleges, jó ízléssel készült, merem mondani művészi oldalak! Van hogy nincs kedvünk alkotni, majd visszajön a hangulat! Kívánom hogy hamar legyen!!!

Tímea(Titty) írta...

CSúcsszuper és csodás ez az oldal Izzie! Nagyon-nagyon tetszik!
Mielőbbi alkotókedvet neked! :-)

Mónika írta...

Csak tessék alkotni! Okés? Bár ha ezt úgy készítetted, hogy nem volt kedved, ááám legyen, akkor így alkoss :)) Csak alkoss :))

Izzie írta...

Köszönöm a kedves és biztató sorokat.
Nóri!Ne érezd magad rosszul nem te vetted/vitted el a kedvemet a scrapbooktól :)

mronika írta...

Mindenképp alkoss, a te képeid mindig megnézem és mindig tátva marad a szám. olyan aprólékos, finom, egyedi ízlésed van. Öröm ránézni az oldalaidra. Liftelni pedig szerintem képtelenség! Eszméletlen vagy! Alkoss, alkoss, alkoss!