2010. június 14., hétfő

Ice cream

Legújabb oldalamat mutatom nektek.Mostanában nem volt időm semmire és még egy makacs torok és mandulagyulladást is sikerült összeszednem.Így a scrapbook és minden más háttérbe szorult.
Májusban voltam "otthon" is ,nővéremnek nagyon tetszett az album,ami nagy örömet okozott nekem.Meglepetésemre az egyik oldal a scrap.hu-n a hónap oldala lett.Ez is remek érzés...

Az oldal...
...és néhány részletTechnika:hagyományos scrapbooking
Felhasználtam:papírok Bazzill Kraft karton,ILS,virág és virág közép Prima,széllyukasztó fiskars,betűk American Crafts Giggles,MM tiny alphas,pecsét Artemio és Sandylion,boy flash cards Melissa Frances,miltonkapcsok Kaiser Kraft üvegkavics és ingyenes nyomtatható óra és fagyi,akrilfesték,varrógép,címke Franci

A végére pedig mutatok egy képet kisfiamról,ahogy élvezi a pancsolást a Balatonon.Tegnap délután mentünk ki a csopaki strandra.A meleg ellenére a 23 fokos vizet nem éreztük túlságosan melegnek.Marcit viszont egyáltalán nem zavarta.

5 megjegyzés:

Kósa Andrea írta...

gyönyörűűűű, milyen jó, hogy tettél fel részletfotókat... mert nálad a részletekben is lényeg van...

Honey írta...

Mindig csodálattal nézem az oldalaidat! És ez most sincs másképp! :o) Az óra nagyon tetszik, de legeltettem a szemem az összes apró részleten. :o)

csuti írta...

Nagy kedvencem lett ez az oldalad. Annyira szép, egyszerűen minden részlete tökéletes!

altalena írta...

Nekem is kedvencem ez az oldal... de nem is csak ez, hanem az összes ilyen!!! Fantasztikusan rátaláltál erre a stílusra, imádom nézegetni!:)

Nóri írta...

Annyira finom oldal lett ez is, akár az oldal címe, hmmmmm! A festés a kedvencem, nagyon bátran használod. No és az óra és a cukorka, húúú!!!